GYM FÖR KAMPSPORT (MMA/BJJ/THAIBOXNING) I NORRKÖPING

Introduktion

Våra fighters håller sig i form dels genom att träna våra kampsporter, men också genom att träna i vårt gym. Gymet har fokus på fria vikter och basövningar för att stärka kroppen på de sätt som är viktiga för funktionella idrotter.

Mer Information

Kampsport fungerar primärt som konditions- och explosivitetsträning, och därför kan det vara fördelaktigt att kombinera sin idrott med styrketräning med fokus på basövningar.

Det finns många olika upplägg för att genomföra träningen. Många av våra medlemmar använder sig av Stronglifts 5×5 som utgångspunkt i sitt styrkeprogram, alternativt att de planerar sin träning själva eller ihop med sin tränare.

Många som aldrig testat kamsport tidigare passar också på att få sin egen träning samtidigt som barnen tränar i vårt populära barnprogram – och fastnar för våra idrotter.

Hos oss går det inte att köpa separat medlemskap endast för gymet, utan gymet är inkluderat i medlemskapet för kampsporterna.

Våra träningsformer

Brasiliansk Jiu Jitsu

BJJ består till största delen markkamp, det vill säga brottning med lås och strypningar (submissions), men inkluderar även nedtagningar.

Börja nu

Thaiboxning

Mixed Martial Arts

Thaiboxning (Muay Thai) är en thailändsk fullkontakts kampsport med sparkar, slag, knän och armbågar.

Börja nu

Mixed Martial Arts

Mixed martial arts (MMA) är en fullkontakts kampsport som bäst beskrivs som en korsning mellan thaiboxning och Brasiliansk jiu-jitsu.

Börja nu

Barnträning

I våra barngrupper lär vi barnen reflexmässigt röra sig på rätt sätt när de ligger i underläge - alltid i form av roliga lekar.

Börja nu

Få ett gratis pass!

Testa ett av våra pass utan kostnad! Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att boka tid.